Перейти до основного матеріалу

Завантажте заповнені по графіку п'ятиденного робочого тижня (8 год. щодня) табелі обліку робочого часу на весь 2024 рік в форматі Excel з формулами.

Табелі складені з врахуванням дії воєнного стану!

План комплексних перевірок на 2017 рік

Друкувати
Опубліковане

План комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2017 рік затверджений наказом Міністерства економічного розвитку від 15.11.2016 р. № 1909.

До Плану увійшло понад 48 тисяч підприємств різних форм власності, з різних секторів економіки та з різними ступенями ризику - Додаток 1.

Згідно з ч. 2 ст. 4 Закону №877-V, якщо суб’єкт господарювання на відповідний плановий період включений до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) одночасно кількох органів держнагляду, то відповідні планові заходи здійснюються такими держорганами комплексно. Тобто одночасно всіма органами держнагляду, до планів перевірок яких включено суб’єкта господарювання.
Комплексна перевірка відбувається у визначений термін один раз на рік, а усі органи контролю, які запланували перевірити даного суб’єкта, можуть його перевірити виключно у визначені дати.

План не стосується перевірок фіскальною службою, а лише перевірок органами державного нагляду (згідно Додатку 2)

ДолученняРозмір
Додаток 1. Комплексний план перевірок у 2017 році21.41 MБ
Додаток 2. Органи, які мають право здійснювати державний нагляд (контроль)522.96 КБ

Додати новий коментар

CAPTCHA
Введіть літери з картинки для захисту від спаму (лише англійські малі літери)