Перейти до основного матеріалу

Завантажте заповнені по графіку п'ятиденного робочого тижня (8 год. щодня) табелі обліку робочого часу на весь 2024 рік в форматі Excel з формулами.

Табелі складені з врахуванням дії воєнного стану!

База оподаткування фіксованим сільськогосподарським податком значно збільшиться з 1 січня 2015 року

Друкувати
Опубліковане

Значно збільшиться база оподаткування фіксованим сільськогосподарським податком, починаючи із 1 січня 2015 року.

Платники ФСН сплачуватимуть податок, відштовхуючись від нормативної грошової оцінки одного гектара сільськогосподарських угідь (ріллі, сіножатей, пасовищ і багаторічних насаджень), з урахуванням коефіцієнта індексації, визначеного станом на 1 січня базового податкового (звітного) року відповідно до порядку, установленого р. XIII «Плата за землю» ПКУ.

З наступного року окремо визначатиметься база оподаткування для земель водного фонду (внутрішніх водойм, озер, ставків, водосховищ). Зокрема, базою оподаткування для таких земель буде нормативна грошова оцінка одного гектара ріллі в Автономній Республіці Крим або в області, з урахуванням коефіцієнта індексації, визначеного станом на 1 січня базового податкового (звітного) року відповідно до порядку, встановленого р. XIII «Плата за землю» ПКУ.

Закон України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні» від 27.03.2014 р. № 1166-VІІ.

Набирає чинності 01.01.2015 р.

Додати новий коментар

CAPTCHA
Введіть літери з картинки для захисту від спаму (лише англійські малі літери)