Перейти до основного матеріалу
Інформація про реєстрацію
Ви можете використовувати пробіли; ви не можете використовувати розділові знаки, окрім крапок, дефісів та нижнього підкреслювання.
 
Існуюча адреса електронної пошти. Усі повідомлення з сайта будуть надсилатися на цю адресу. Електронну адресу не буде опубліковано та буде використано лише за Вашим бажанням: для отримання нового паролю або для отримання новин чи повідомлень електронною поштою.
Умови надання послуги та політика конфіденційності. Публічний договір

Шановні клієнти та відвідувачі Веб-ресурсу!

Зарплата@online з повагою відноситься до конфіденційної інформації будь-якої особи, що стала відвідувачем цього сайту.

У наступних розділах, які наведено нижче, ми детально Вас проінформуємо як Зарплата@online обробляє Ваші персональні (особисті) дані, коли Ви використовуєте наші послуги чи відвідуєте наш Веб-сайт http://zponline.com.ua/.

Свобода вибору

Зарплата@online зобов'язаний завжди тримати Вас в курсі про свої спеціальні пропозиції та акції, які можуть Вас зацікавити. Однак, якщо Ви не хочете отримувати комерційні повідомлення від нас, Ви можете легко вказати, це в будь-який час за допомогою одного з каналів зв'язку (електронна пошта, на Веб-ресурсі), і ми в найкоротший час зробимо зміни за Вашим рішенням.

Якщо Ваша особиста інформація змінилася (наприклад, поштовий індекс, поштова адреса, адреса електронної пошти, телефон або мобільний телефон), будь ласка, поновіть Ваші особисті дані на Вашій сторінці.

Збір та використання персональних даних

Якщо ви хочете скористатися нашими послугами, Вам може бути запропоновано ввести персональні дані за наявності Вашої згоди, такі як Ваше ім'я та прізвище, адресу, логін, адресу електронної пошти, номер телефону, номер мобільного телефону. Ми також можемо звернутися до Вас з проханням щодо надання інших даних, які нам потрібні для надання послуг, у встановлений законодавством спосіб.

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Персональні дані можуть бути отримані через різні канали: по телефону через обслуговування клієнтів, в письмовому вигляді через форми замовлення, а також в електронних формах на Веб-сайті або через SMS.

Крім того, ми збираємо дані про використання наших послуг і трафік відвідування на Веб-сайтах або з’єднань, які проходять через нашу мережу. Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, тривалість інтернет-з'єднання.

Персональні дані, які Ви надаєте, обробляються і зберігаються в Базі персональних даних «Клієнти» Зарплата@online (Володілець БПД: Зарплата@online). База персональних даних «Абоненти» Зарплата@online ведеться в електронній та паперовій формах та зареєстрована в Державному реєстрі баз персональних даних від 01.07.2013 №61929 відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Ваші персональні дані використовуються з метою надання необхідної (замовленої) послуги, дослідження ринку, забезпечення інформування клієнтів про нові продукти, послуги та пропозиції (акції), а також з метою боротьби з шахрайством і порушеннями, вчиненими проти Зарплата@online, його працівників, клієнтів або контрагентів.

Персональні дані зберігаються протягом 3 років після того, як людина перестала бути клієнтом Зарплата@online. Інформація про трафік Веб-сайту зберігається тільки протягом 5 днів.

Для системи безпеки, коли ви відвідуєте наш веб-сайт, наш Веб-сервер тимчасово реєструє доменне ім'я або IP-адресу комп'ютера, що запитує, а також дату доступу, код відповіді HTTP, веб-сайт, з якого Ви відвідуєте нас та кількість байт, переданих в процесі сесії.

Наші Правила щодо Маркерів звертань ("сookies")

Щоб покращити швидкість і якість наших послуг, ми використовуємо на нашому сайті технологію маркерів звертань ("сookies").

"Cookies" - це невеликі фрагменти коду, які, як правило, зберігаються на комп'ютері користувача, на жорсткому диску, і дозволяють Веб-сайту "персоналізувати" себе для кожного користувача, запам'ятовуючи інформацію, пов'язану з відвідуванням користувачем Веб-сайту.

"Cookies" можуть зберігати різноманітну інформацію, включаючи IP-адреси, навігаційні дані, інформацію про сервер, час передачі даних, налаштування користувача, а також адреси електронної пошти та паролі, необхідні для входу на Сайт. В розділі "Довідка" на панелі інструментів більшості інтернет-браузерів Ви зможете ознайомитися з інформацією, як запобігти прийняттю нових "cookies" Вашим браузером або як налаштувати Ваш браузер, щоб завжди відхиляти "cookies". Якщо ви відключите "cookies", ви не зможете отримати доступ до важливих функцій або відмінних рис нашого сайту і ваше використання сайту може бути обмеженим. Маркери звертань, які використовуються на сайті, пов'язані з персональними даними користувача.

Спеціальні зауваження з приводу дітей

Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на нашому сайті.

Зарплата@online радить всім батькам і опікунам пояснити своїм дітям, що особисті дані потрібно розміщувати в Інтернеті з відповідальністю. Зарплата@online ніколи навмисно не буде збирати дані з неповнолітніх, не буде використовувати їх, а також розголошувати третій стороні без Вашого дозволу.

Взаємодія Веб-ресурсу Зарплата@online

Наш сайт може містити посилання на сайти, які не управляються Зарплата@online. Такі гіперпосилання наведені виключно для інформаційних цілей. Під час користування такими Веб-сайтами, ми рекомендуємо Вам уважно прочитати їх політику конфіденційності.

Соціальні плагіни мереж (форумів) ВКонтакте, Facebook, Twitter, Youtube

Технічне оснащення сторінок нашого Веб-сайту включає в себе плагіни:

  • соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається з штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650)543-4800;
  • інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якої здійснюєтьсяз офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1(415)222-9958;
  • соціального форуму Youtube (youtube.com), управління якої здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650)253-0000.

Ці плагіни можуть бути кнопками Нравится, Like, Ретвіт або відповідно «Мені подобається». Якщо ви відкриваєте одну з наших веб-сторінок, оснащену таким плагіном, ваш інтернет-браузер безпосередньо підключить вас до серверів ВКонтакте, Facebook, Twitter або Youtube і на екрані відобразиться зареєстрований плагін через ваш браузер. Плагін буде передавати на сервери дані про те, які саме наші Веб-сторінки Ви відвідали. Якщо у Вас є обліковий запис на ВКонтакте, Facebook, Twitter або Youtube і ви залогінені через свій аккаунт, то при відвідуванні нашої Веб-сторінки, ВКонтакте, Facebook, Twitter або Youtube буде пов'язувати цю інформацію з Вашим аккаунтом.

Під час використання будь-яких функцій плагіна (наприклад, при натисканні кнопки «Мені подобається», коментуванні), ця інформація також буде синхронізована з Вашим аккаунтом на ВКонтакте, Facebook, Twitter або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережею ВКонтакте, Facebook, Twitter або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах ВКонтакте, Facebook, Twitter або Youtube.

Щоб уникнути зв'язку мереж ВКонтакте, Facebook, Twitter або Youtube з нашими Веб-сторінками та подальшого співвіднесення даної інформації з Вашим аккаунтом, вам потрібно вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням наших Веб-сторінок.

Таємниця телекомунікацій

Відомості про трафік і Ваша активність в Інтернеті на нашому сайті є захищені відповідно до законодавства. Це означає, що Зарплата@online і його працівники не можуть втручатись в таємницю телекомунікацій, що регламентовано відповідними внутрішніми наказами і інструкціями.

Забезпечення захисту персональних даних

Для запобігання несанкціонованого доступу ми підтримуємо фізичні, електронні та організаційні процедури для захисту персональних даних від випадкового або незаконного знищення чи випадкової втрати, зміни або несанкціонованого розкриття чи доступу. Ми впровадили технічні та організаційні заходи для захисту Бази персональних даних.

Наші заходи безпеки відповідають сучасним вимогам і проходять регулярний контроль з метою забезпечення постійного високого рівня захисту персональних даних.

Розкриття персональних даних третім особам

Деякі з наших баз персональних даних можуть бути доступні третім особам з якими співпрацює Зарплата@online, наприклад, наших партнерів або колл-центрів, які продають послуги Зарплата@online від нашого імені. Такі треті особи мають доступ до персональних даних за принципом службової необхідності.

Ми не будемо розкривати персональні дані державним органам за винятком випадків, передбачених законодавством.

Права суб’єкта персональних даних

  • знати про місцезнаходження персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Ви можете звернутися до нас електронною поштою за адресою: privacy@zponline.com.ua, зателефонувати за номером +38 (098)903-23-83.

Ви маєте право звертатися зі скаргами щодо обробки Ваших персональних даних до Державної служби України з питань захисту персональних даних. Контактна інформація: вул. Марини Раскової, 15, м. Київ, 02660, тел.: +38 (044)517-68-00 (канцелярія), тел. гарячої лінії: +38 (044)541-01-22, офіційна інтернет-сторінка Державної служби - http://www.zpd.gov.ua/.

Зміни

Наша Політика конфіденційності може зазнавати періодичних змін. Ми не обмежуватимемо Ваші права, згадані в цій Політиці конфіденційності, без Вашої чітко висловленої згоди. Будь-які зміни до Політики конфіденційності буде опубліковано на цій сторінці, а у випадку внесення суттєвих змін ми зробимо більш помітне повідомлення (включно з надсиланням сповіщення про зміни в Політиці конфіденційності електронною поштою – для окремих служб). Тому, ми рекомендуємо звертатися до цієї політики конфіденційності регулярно.

Дата останнього оновлення: 01 грудня 2013 р.

CAPTCHA
Введіть літери з картинки для захисту від спаму (лише англійські малі літери)